Control. Alt. Create

Alt maakt de dagelijkse praktijk een beetje beter. Net als wij. Alt bedenkt, creëert en levert speciale oplossingen voor bijzondere gebruikers. Net als wij. Alt is een toffe club mensen die vanuit Groningen de hele wereld bedient. Net als… eh… Nou ja, niet zoals wij, maar wij mochten wel fijn deze toffe rebranding voor ze doen 😊

Een overleg bij Alt met een presentatie over een toetsenbord van Alt.
Een ontworpen verpakking van een product van Alt.
Opbouw van de visuele stijl en gebruik van marges.

Change waiting to happen

Wat deze rebranding bijzonder maakt is de mind shift die er aan vooraf ging. De trigger was een gevoel van onbehagen onder de eigen mensen dat de oude naam en identiteit niet langer recht deden aan waar de organisatie inmiddels voor staat en wat ze betekent voor haar klanten. Change waiting to happen, altijd lekker voor een bureau. Dus bedachten wij een naam en merkidentiteit waarmee we niet alleen recht doen aan het bijzondere karakter van onze klant, maar ook dat van de klant van de klant.

De homepagina voor de website van Alt.

Control. Alt. Create.

Leuke club mensen hoor, die van Alt! Want zij zetten zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst, een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat hebben wij geprobeerd te vangen in woord en beeld. Control. Alt. Create; We hadden het niet beter kunnen zeggen.

Een sfeerfoto van iemand in het ziekenhuis die aan het werken is met de medische producten van Alt.
Opmaak voor een poster in stijl van Alt.
Pijl
Pijl

Dit wil jij toch ook?

Neem contact op