Klant
Rocket Digital
Services
  • Branding
  • Name & Identity
  • Visual Design
  • Web Design

Hemelhoge rebranding van online marketeers.

Rebranding avant la lettre. De wereld van online marketing verandert supersnel. En als je daar je brood mee verdient, dan kun je maar beter meeveranderen. Dit is het verhaal hoe In2Search Rocket Digital werd.

Search advertising was al lang niet meer hun enige bezigheid en toch zat het nog in hun naam. Dus kwamen de online growth marketeers van In2Search bij ons voor een rebranding a gogo. De opdracht was een nieuwe naam en identiteit die past bij groei en vooruitgang, bij drive en bij passie en bij plezier en hard werken. Wij bedachten een ronkende naam en een stuwende positionering en ontwierpen een hemelse identiteit en website. All systems go, Rocket Digital is ready for lift-off!

logo Rocket Digital

Accelerate
your growth

Het traject begon met het stellen van vragen: wie ben je? Wat doe je? Wat maakt je uniek? De antwoorden resulteren in een brand statement, waarin de antwoorden op deze vragen – de identiteit – in enkele alinea’s is samengevat. Eerst terug naar de kern dus, met een duidelijke merkdefinitie en visualisatie. In het geval van Rocket Digital is dat groei, van klanten, medewerkers en zichzelf. Oftewel fancy in het Engels: we accelerate your growth.

Van beeldmerk tot aan de website: een beeldtaal als visualisatie van de merkpersoonlijkheid. The only way is up!