Klant
Charco & Dique
Services
  • Brand design
  • UX & UI design
  • Visual design
  • Website design
  • Campagne

Strategisch Design

Bij strategisch design ligt de focus ligt op toekomstgerichte relevantie en toegevoegde waarde. Strategisch design faciliteert business development. Dus na de succesvolle rebranding van hun merk zijn we bij Charco & Dique blijven plakken als design partner. Zo zijn we betrokken bij verschillende strategische design aspecten, van branding tot en met het UX en UI design van hun SaaS oplossingen.

Disruptie

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De toekomst wordt meer dan ooit bepaald door organisaties die technologie weten om te zetten in toegevoegde waarde, organisaties met visie en ballen, organisaties zoals Charco & Dique. Hun geesteskind Ruler is een disruptieve oplossing in een relatief traditionele sector. Ruler is een symbiose van inhoud, technologie en design die hun werk en dat van hun klanten een stuk makkelijker zal maken.

Inhoud, design en development

Technologie is op zichzelf nooit het doel; het gaat om de mate waarin het bijdraagt aan de toegevoegde waarde van je dienstverlening, diensten die het leven van je klanten daadwerkelijk eenvoudiger of zelfs leuker en fijner maken. Ruler is hiervan een exponent en het resultaat van de samenwerking tussen inhoud, design en development, respectievelijk Charco & Dique, RTRN en Lifely.

Ruler logo animatie

Digital branding & UX/UI design

Samenwerking was key en dat is het nog steeds. Het idee is van Charco & Dique, wij zijn verantwoordelijk voor de branding en het visual design en de technology van Lifely. Ruler is continu in ontwikkeling; inhoud, design en development blijven samenwerken om het product te verbeteren en uit te breiden.

Ruler website
Ruler website in mobiel

Wil je dit ook
voor jouw organisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.